Alege Rolli Rose Bear, un ursuleț calitativ!

Bine ați venit în lumea ursuleților excepționali. Aici veți găsi ursuleți din trandafiri, atent selectați și îmbinați cu pricepere și eleganță. Ne diferențiem cu ușurință în industria cadourilor, în producție noi folosim doar materie primă de cea mai bună calitate, pentru ursuleți impecabil realizați. Calitate Garantată 100%.

URSULEȚI DE CALITATE PRECARĂ

  • ÎMBINARE INEXACTĂ – Trandafirii lipiți inegal. Spumă și lipici vizibile. Ursul este fabricat din 200 de trandafiri.
  • MATERIALE DE CALITATE PRECARĂ – Trandafirii încrețiți sunt folosiți pentru ursuleț.
  • TIMP DE LIVRARE LUNG – Timpul lung de expediere și data livrării nu sunt garantate.
  • FĂRĂ GARANȚIE – Vânzătorul nu oferă nicio garanție pentru calitate și livrare.
 
 

ROLLI ROSE BEAR:

  • ÎMBINARE DE ÎNALTĂ CALITATE – Toți ursuleții sunt fabricați manual. Folosim peste 500 de trandafiri pentru fiecare urs.
  • MATERIALE DE ÎNALTĂ CALITATE – Sortăm și pregătim manual toți trandafirii.
  • LIVRARE RAPIDĂ ÎN ȚARĂ – Odată plasată comanda, vă puteți aștepta ca aceasta să fie expediată în termen de 2-5 zile lucrătoare.
  • BANII INAPOI GARANTAT – Obțineți o rambursare în termen de 14 zile dacă nu sunteți complet mulțumit.

ALEGE UN URSULEȚ

CUI ȘI LA CE OCAZII OFERIM CADOU UN ROLLI ROSE BEAR?

PERSOANA IUBITĂ
La o aniversare, la o zi de naștere sau fără un motiv, doar pentru a-i bucura ziua și aduce un zâmbet sincer.
PENTRU FAMILIE
Mamă sau soră – fără înodială absolut toată lumea va aprecia un ursuleț atât de delicat și elegant.
MĂRTURISIREA ADMIRAȚIEI
Doamna sau domnișoara va fi extrem de impresionată – cu siguranță că nu a mai primit un cadou atât de special.
ZILE DE NAȘTERE SAU CRĂCIUNUL
Ursulețul de trandafiri Rolli Rose Bear va fi un cadou excelent care îi va surprinde cu adevărat pe cei dragi.
COLEGELE DE LA BIROU
O surpriză extraordinară – colegele tale vor fi impresionate de eleganța ursulețului.
PETRECERI DE COPII
Orice copil visează la un astfel de cadou, ursulețul va rezista cu succes tuturor îmbrățișărilor.

URSULEȚUL NU NECESITĂ NICIO ÎNGRIJIRE SUPLIMENTARĂ

Nu trebuie să aveți grijă de ursuleț, dacă urmați două reguli simple:

🧸 Nu-l expuneți direct în lumina soarelui
🧸  Manipulați-l cu atenție

Avertizare! A se utiliza numai sub supravegherea unui adult pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0-5 ani.

LIVRĂM RAPID ÎN TOATĂ ȚARA

Acordăm o atenție sporită ambalării. Împachetăm ursuleții cu mare grijă înainte de expediere, astfel încât aceștia să ajungă în siguranță la destinație.

PRODUCEM URSULEȚII IN HOUSE

Ne plac lucrurile bine făcute si de aceea ursuleții îi creăm manual în unitatea noastră de producție și alegem cu atenție fiecare trandafir. Totul pentru a livra un produs la un standard înalt de calitate și eleganță.

Este absolut sigur și nu provoacă alergii.

URSULEȚUL NOSTRU FĂCUT DIN TRANDAFIRI ESTE CADOUL IDEAL
Arată-le celor dragi ce înseamnă pentru tine! Ursulețul nostru din trandafiri atent selecționați este cadoul perfect pentru toate sărbătorile de la o zi de naștere la Ziua Îndrăgostiților. Un mod unic și memorabil de a spune „te iubesc!”.

CEEA CE DIFERENȚIAZĂ URSULEȚUL NOSTRU
Folosim un tip special de trandafir decorativ 3D. Acești trandafiri sunt aproape imposibil de distins vizual de cei naturali, oferind impresia de flori naturale.

Sunt necesare aproximativ 650 de flori pentru a crea un ursuleț de dimensiuni medii. Trandafirii se asamblează exclusiv manual. Materialele de calitate și asamblarea manuală conferă ursuleților un farmec unic.

În plus, ursuleții noștri au următoarele avantaje:

🧸 Durată lungă de viață

🧸 Un astfel de ursuleț nu își va pierde aspectul atractiv pentru o perioadă foarte lungă de timp – îl va face pe proprietarul său fericit în medie de la cinci la șapte ani. Florile nu își pierd aspectul atractiv, nici culorile originale.

🧸 Durabilitate – datorită asamblării manuale de înaltă calitate, florile se potrivesc strâns, astfel încât să nu cadă și să nu aibă goluri. Ursulețul tău va avea un aspect îngrijit chiar dacă este îmbrățișat constant!

🧸 Unicitate- ursulețul nostru este un concept elegant, este un cadou cu adevărat diferit și memorabil, spre deosebire de oricare altul.

CÂND ALEGEM UN URSULEȚ CADOU?
Un ursuleț din trandafiri poate fi un adaos la orice alt cadou de bază sau să înlocuiască cu succes un buchet de flori. Desigur, este, de asemenea, un cadou excelent și memorabil în sine. Va dăinui pentru anii următori și va reaminti că l-ați ales cu imaginație și sentimente sincere.

Nu există nicio îndoială că ursulețul va bucura un copil mic, o fetiță sau o femeie matură – nu există excepții. Datorită proprietăților și calității produsului, puteți oferi acest cadou unui copil – materialul este sigur, fixarea este puternică, ursulețul este gata să fie iubit în orice fel și nu-și va dezamăgi micul companion!

ALTE MODURI DE A UTILIZA URSULEȚUL NOSTRU
Ursulețul nostru din trandafiri nu este doar un cadou perfect pentru orice sărbătoare, ci este și un elemnt nou în designul interior. Folosiți-i pentru a vă decora nunta sau altă sărbătoare formală – ursuleții noștri se vor potrivi armonios oricărui design și temă, vor sublinia gustul rafinat al organizatorilor, vor crea o atmosferă specială și vor surprinde semnificația zilei.

Dacă sunteți un decorator de nunți profesionist, vă rugăm să rețineți că ursuleții noștri nu își pierd aspectul pentru o perioadă foarte lungă de timp, astfel încât să îi puteți folosi de mai multe ori. Câțiva ursuleți, în diferite culori și dimensiuni, vă vor ajuta în decor mult timp.

ÎNTREȚINEREA URSULEȚULUI
Tot ceea ce trebuie să faceți este să îndepărtați din când în când praful de pe petale. Datorită materialului special, praful este ușor îndepărtat de la suprafață. Singura recomandare este să nu îl expuneți la lumina directă a soarelui pentru o perioadă lungă de timp, pentru a-și păstra culoarea originală.

Se actualizează…
  • Niciun produs în coș.